Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
sałata 1 sztuk
kalafior 3 łyżek stołowych
sos jogurtowy 0.33 szklanek
koperek według uznaniaWykonanie:
Sałatę oczyścić, umyć, osaczyć, porwać na kawałki. Delikatnie wymieszać z
kalafiorem, przyprawić
sosem jogurtowym z
czosnkiem i
koperkiem.Uwagi:
Kalafior surowy, starty,
sos jogurtowy z
czosnkiemJarzyny i Pasztety weg.SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: