Inspiracja z tej strony.Składniki:biszkoptkakaowyskładniki i sposób przygotowania z przepisu, który już pojawił się na blogu. TUTAJmasa250 g mascarpone200 ml kremówki3 płaskie łyżeczki żelatyny80 g kawy cappuccino w proszku3 łyżki cukruŻelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki gorącej wody, przestudzić. Serekmascarpone dokładnie wymieszać z cappuccino. Śmietanę kremówkę ubić na sztywno z cukrem. Do śmietany dodać żelatynę, następnie mascarpone i wymieszać delikatnie do połączenia składników.wierzch200 ml kremówki1 łyżka cukru20-30 g kawy cappuccino w proszkuŚmietanę ubić na sztywno. Dodać cukier. Wymieszać.przełożenie ciastaCiasto przekroić na dwie równe części wzdłuż i przełożyć je kremem. Na wierzch wyłożyć ubitą kremówkę i oprószyć cappuccino. Przechowywać w lodówce.Smacznego! :)