Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajko 6 sztuk
ser szwajcarski starty 3 dekagramów
masło 1 łyżek stołowych
sos pomidorowy 1.5 szklanekWykonanie:
Sos pomidorowy przyrządzić według przepisu. Przygotowanym sosem, który powinien być gęsty, napełnić muszelki i do każdej wbić ostrożnie po jednym
jaju. Posolić, posypać
utartym serem, pokropić stopionym tłuszczem i zapiec w gorącym piekarniku.Uwagi:
Utarty ser szwajcarski (trapista)Potrawy z JajKomentarze:Autor:
jaaaData: 2010-04-12jakie muszelki???Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: