Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość CzegoFischetta z peperoni 1 sztuktortilla 2 sztuk
suszone pomidory w
oliwie 1 łyżek stołowychlistki
oregano 1 łyżek stołowychWykonanie:Osączone
pomidory pokroić w paseczki. Tortille posmarować Fischettą, a na wierzchu ułożyć pokrojone
pomidory. Zwinąć w rulon i przekroić na pół. Każdą połówkę przybrać listkami
oregano.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia HiszpańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: