ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość CzegoFischetta z peperoni 1 sztuktortilla 2 sztuksuszone pomidory w oliwie 1 łyżek stołowychlistki oregano 1 łyżek stołowychWykonanie:Osączone pomidory pokroić w paseczki. Tortille posmarować Fischettą, a na wierzchu ułożyć pokrojone pomidory. Zwinąć w rulon i przekroić na pół. Każdą połówkę przybrać listkami oregano.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia HiszpańskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: