Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokromki
chleba tostowego 8 sztuk
sos pesto genovese 1 sztuk
bazylia 5 gałązki
pomidory suszone w zalewie 16 sztuk
ser żółty 8 plastry
przyprawy suszone pomidory 1 łyżek deserowychWykonanie:Opłukane listki
bazylii kilka odłożyć, a resztę posiekać. Kromki
chleba posmarować
sosem pesto, posypać częścią posiekanej
bazylii, przykryć plastrami
sera, ułożyć po 2
suszone pomidory i posypać
przyprawa suszone pomidory. Zapiekać 10 minut w piekarniku nagrzanym do 195 stopni, aż
ser się zrumieni. Podawać udekorowane listkami
bazylii i z pozostałym
sosem pesto.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia WłoskaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: