Wykonanie
Arbuz sam w sobie jest przepyszny. Najczęściej jadamy go bez dodatków lub w towarzystwie innych
owoców. Jednak w słonej wersji jest równie orzeźwiający i smaczny. W zestawieniu z
serem feta oraz świeżymi
ziołami smakuje wybornie, a ponadto doskonale nawadnia organizm w czasie upałów. Super smaczna i super szybka
sałatka na lato!

Składniki:¼ połówki
arbuza1/3 kostki
sera fetaszpinak – kilka listkówświeżo mielony
pieprzzioła:
mięta,
szałwia,
bazyliałyżeczka
oliwy z oliwekPrzygotowanie:
Arbuza i
ser feta kroimy w kawałki i układamy na talerzu. Dokładamy umyty
szpinak i oberwane listki
ziół. Doprawiamy świeżo zmielonym,
czarnym pieprzem i skrapiamy odrobiną
oliwy z oliwek. Gotowe!Smacznego!




Odwiedź mnie na Facebook'uDziękuję za odwiedziny na moim blogu. Będzie mi niezmiernie miło jeżeli pozostawisz po sobie ślad, czyli komentarz.Pozdrawiam serdecznie!
Basia ;)