Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
jabłko 1 sztuk
ćwikła 6 łyżek stołowych
szałwia 4 listków
szałwia 1 gałązkiWykonanie:Zrywamy cztery listki
szałwii oraz dodatkowo małą gałązkę do dekoracji. Płuczemy pod bieżącą
wodą i drobno siekamy.
Jabłko myjemy, obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach. Odciskamy nadmiar soku. Dodajemy ok. 6 łyżek
ćwikły (ze słoika). Mieszamy, przyozdabiamy i podajemy.Autor: SzesanaZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-04-29nawet, nawetDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: