ßßß Cookit - przepis na Dip jagodowy

Dip jagodowy

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 5
Składnik
Logo Ilość Czego
suszone jagody 250 gramów
wino wytrawne czerwone 50 mililitrów
sól według uznania
pieprz według uznania
cukier według uznania
musztarda 1 łyżek deserowych
owoce 120 gramów
Wykonanie:
Namoczyć 250g jagód. Ugotować razem z owocami mrożonymi 120g. Przetrzeć. Dodać wino czerwone wytrawne. Następnie gotować do pożądanej gęstości. Doprawić do smaku solą, pieprzem cukrem oraz musztardą. Sos idealny do mięs.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Sosy i pasty
Komentarze:
Autor: martunia0704
Data: 2009-04-30
Pycha
Autor: Floress
Data: 2008-12-29
chyba bez musztardy??
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5788/Dip-jagodowy