Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegosuszone
jagody 250 gramów
wino wytrawne czerwone 50 mililitrów
sól według uznania
pieprz według uznania
cukier według uznania
musztarda 1 łyżek deserowych
owoce 120 gramówWykonanie:Namoczyć 250g
jagód. Ugotować razem z
owocami mrożonymi 120g. Przetrzeć. Dodać
wino czerwone wytrawne. Następnie gotować do pożądanej gęstości. Doprawić do smaku
solą,
pieprzem cukrem oraz
musztardą. Sos idealny do
mięs.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30PychaAutor: FloressData: 2008-12-29chyba bez musztardy??Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: