Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 6 sztuk
koperek 1 łyżek stołowych
majonez 3 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
musztarda według uznania
sok z cytryny według uznania
kawior czarny według uznania
zielenia według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo
jaja przekrawamy wzdłuż na pół i układamy na miseczce. Przygotowujemy farsz:
żółtka ucieramy z przyprawami i
majonezem. ozdabiamy farszem
jajka a
potem na każda porcje farszu kładziemy trochę
kawioru. GotoweAutor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!
Owoce morzaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: