ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegotost pszenny 1 sztukjajka 1 sztukmasło 2 łyżek stołowychmleko 3 łyżek stołowychpomidorki koktajlowe 4 sztukszczypiorek 0,5 łyżek deserowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Roztrzepane z mlekiem jajko doprawić szczypta soli oraz pieprzu. Przekroić tost na 2 trójkąty, każdy maczać w masie jajecznej i kłaść na rozgrzane na patelni masło. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Ułożyć na talerzu.Umyte pomidorki pokroić na ćwiartki i położyć obok tostów. Oprószyć solą oraz pieprzem i posypać posiekanym szczypiorkiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia FrancuskaKuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: