Wykonanie
« Powrót  
Buraczki
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
buraki czerwone 2 sztuk
majonez 1 łyżek deserowych
śmietana 2 łyżek deserowych
jogurt naturalny 2 łyżek deserowychWykonanie:
Buraki gotujemy, aż będą miękkie. Po wystudzeniu, ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy
majonez,
śmietanę i
jogurt i mieszamy. Ewentualnie doprawiamy do smaku.Autor: SzesanaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: