Wykonanie
Na tę
sałatkę trafiłam jakieś 4 lata temu. Nie przepadam za
selerem, ale w tej postaci naprawdę lubię. Bardzo mało czasu zajmuje przygotowanie, więc o każdej
porze dnia możemy na szybko zrobić sobie taką mała przekąskę, zamiast zastępować ją np. batonikiem pt.: "Pawełek
toffi" ;)Można ją zrobić wieczorem i włożyć do lodówki. Dzięki temu rano będziemy
mieć więcej czasu dla siebie, a taka
sałatka do pracy zastąpi nie tylko "Pawełka", ale jedną z kanapek :)

Składniki:1
selergarść
rodzynek1 łyżka
majonezu1 łyżka
jogurtu naturalnego
Seler należy ugotować i pokroić w paseczkiDo
selera dodajemy
rodzynkiMieszamy
majonez ze
śmietaną i łączymy z
selerem i
rodzynkamiZjadamy ze smakiem :)Smacznego! :)