SKŁADNIKI na CIASTO:SZKLANKA MĄKI1/2 SZKLANKI MLEKA2 JAJKASZCZYPTA SOLISZCZYPTA SODY OCZYSZCZONEJOLEJ RZEPAKOWY DO SMAŻENIADODATKI:ŁYŻKA MASŁAPIECZARKICEBULALASKA KIEŁBASYMUSZTARDA Z SUSZONYMI POMIDORAMI " TOWARY NIEZWYKŁE "SZCZYPIOREKWYKONANIE:SKŁADNIKI NA CIASTO MIKSUJEMY NA GŁADKĄ MASĘ I NA DOBRZE ROZGRZANEJ PATELNI SMAŻYMY ŚREDNIEJ WIELKOŚCI NALEŚNIKI Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR.W TYM SAMYM CZASIE NA DRUGIEJ PATELNI PODSMAŻAMY NA MAŚLE POKROJONA W KOSTKĘ KIEŁBASĘ, POKROJONE W PLASTERKI PIECZARKI ORAZ CEBULĘ ( dowolnie posiekaną ) - PRZEZ OKOŁO 2 - 3 MINUTY.WYKŁADAMY NA TALERZ NALEŚNIKI DODAJEMY PODSMAŻONE DODATKI I POSYPUJEMY ŚWIEŻYM POSIEKANYM SZCZYPIORKIEM.PODAJEMY Z MUSZTARDĄ OD " TOWARY NIEZWYKŁE ".