ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegopolędwica wołowa mielona 400 gramówmaggi 2 łyżek stołowychcebula 1 sztukolej 3 łyżek stołowychmusztarda 1 łyżek stołowychżółtko 2 sztukgrzyby marynowane 50 gramówogórek konserwowy 1 sztukpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Grzyby i ogórka pokroić w kostkę. Obraną cebulę drobno posiekać. Mięso połączyć z olejem, musztardą, żółtkami i przyprawą. Doprawić pieprzem i solą. Cebulę, ogórki i grzyby podawać ułożone obok tatara.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrzybówPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: EmiData: 2010-04-18Mniam mniam, surowe mięso:DAutor: FloressData: 2009-04-29tatara nie jadam, surowe mieso;/Autor: FloressData: 2009-01-02uuu, tatar:/Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: