"My idea of heaven used to be relaxing at home with a cheese plate and champagne."Lea MicheleTysiąc kilometrów za mną:] Postój w Warszawie - zachwycona jestem otulonym białym puchem i cichym Ogrodem Saskim, wspólnym fotografowaniem kaczek;), gwarnym Pałacem Nauki i Kultury. Kilka chwil w Katowicach, które wreszcie będę miały porządny dworzec:] Szeroka droga i słońce...w takie piękne dni mogłabym jechać bez końca:] A wieczorem pasta rybna z serem. I oczekiwanie wiosny:)Składniki:Makrela wędzona1/2 opakowania sera feta1/2 opakowania twaroguDymkaKilka oliwekGarść słonecznikaPrzyprawy (pieprz, bazylia, zioła prowansalskie)Słonecznik prażymy na suchej patelni, odkładamy.Makrelę obieramy z ości.Oliwki i cebulę kroimy.Wszystkie składniki łączymy, doprawiamy i dokładnie mieszamy.Smacznego!