Szybkie, słodkie i bardzo delikatne ciasto. Kto nie jadł niech spróbuje :) Smacznego!SKŁADNIKI1 litr mleka1 szklanka cukrucukier waniliowy2 łyżki mąki pszennej2 łyżki mąki ziemniaczanej3 żółtka1 kostka (250 g) margaryny lub masła2 duże paczki krakersów lajkonik150 g wiórka kokosowepłatki migdałoweJAK TO ZROBIĆ3/4 litra mleka zagotowujemy. Do pozostałego mleka wsypujemy mąkę pszenną i ziemniaczaną, cukier i cukier waniliowy oraz żółtka. Wszystko dokładnie mieszamy i wlewamy na gotujące mleko. Zmniejszamy gaz i cały czas mieszamy, aby nie powstały grudki i nie przypalił się budyń.Studzimy w temperaturze pokojowej, nie mieszamy!Margarynę lub masło ubijamy na puch. Po łyżce dodajemy wystudzony budyń, miksujemy do jednolitej masy. Na koniec dodajemy wiórka kokosowe, mieszamy.Blaszkę wykładamy krakersami i smarujemy 1/3 ilością masy budyniowej. Czynność powtarzamy jeszcze dwa razy. Na wierzchu ma być masa budyniowa, którą posypujemy uprażonymi płatkami migdałowymi.Chłodzimy. Najlepsze jest na drugi dzień.Smacznego!