ßßß
 
            
         Zrobiony przez mojego męża smakuje najlepiej na świecie:)Chyba cała tajemnica tkwi w tym, że robi to z sercem i smaży po woli na małym ogniu. Tego smaku nigdzie indziej nie doświadczę...Co potrzebujemy:schab bez kości na 2 kotletysól, pieprzjajkobułka tarta1. Mięso myjemy i odkrawamy z niego to, co nam si nie podoba:)2. Tłuczkiem do mięsa ubijamy kotlety średniej grubości.3. W talerzu roztrzepujemy jajko - na drugi talerz wysypujemy bułkę tartą.4. każdego kotleta przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie obtaczamy w jajku i w bułce i kładziemy na rozgrzaną patelnię.Smażymy do zarumienienia się z obu stron.Idealnie do tego smakują ziemniaki i mizeria - mniam!
Zrobiony przez mojego męża smakuje najlepiej na świecie:)Chyba cała tajemnica tkwi w tym, że robi to z sercem i smaży po woli na małym ogniu. Tego smaku nigdzie indziej nie doświadczę...Co potrzebujemy:schab bez kości na 2 kotletysól, pieprzjajkobułka tarta1. Mięso myjemy i odkrawamy z niego to, co nam si nie podoba:)2. Tłuczkiem do mięsa ubijamy kotlety średniej grubości.3. W talerzu roztrzepujemy jajko - na drugi talerz wysypujemy bułkę tartą.4. każdego kotleta przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie obtaczamy w jajku i w bułce i kładziemy na rozgrzaną patelnię.Smażymy do zarumienienia się z obu stron.Idealnie do tego smakują ziemniaki i mizeria - mniam!