ßßß
            
        
Czas przygotowania : ok 30 minSkładniki :- ciemny biszkopt (można zrobić samemu, lub tak jak ja - kupić gotowy)- 400ml śmietanki do ubijania- 1 opakowanie serka mascarpone- 3 łyżki cukru- gotowa masa krówkowa- kawa Inka (można również użyć innej)1. Ubij śmietankę z cukrem.2. Dodaj serek mascarpone i wymieszaj.3. Biszkopt nasącz kawą.4. Na pierwszy płat biszkopta nałóż połowę masy krówkowej, a następnie trochę mniej niż połowę śmietanki z serkiem (zostaw sobie masę ze śmietanki na posmarowanie wierzchu i boków tortu)5. Przyłóż kolejnym płatem i powtórz czynność 3 i 4.6. Ostatni płat nasącz kawą, posmaruj go cienką warstwą masy ze śmietanki i serka.7. Nałóż masę również na boki tortu.8. Całość przyozdób według własnej fantazji.