Wykonanie
            Poniżej przepis na 
sałatkę z 
tuńczykiem, która spisze się na każdej imprezie lub po prostu na kolacji czy śniadaniu. Uwielbiam ją nie tylko za smak, ale również za to, że bardzo szybko się ją przygotowuje.Co musicie mieć? Niewiele:
tuńczyk w puszcze - kawałki w sosie własnympuszka 
kukurydzycebulasól, 
pieprzsok z cytryny (jak lubicie)
majonezNajwięcej pracy pochłonie siekanie 
cebuli, bardzo drobno. Następnie otwieracie puszki, odsączacie i dokładacie do 
cebuli - 
tuńczyka i 
kukurydzę. Dodajecie 
majonez, przyprawiacie 
solą, 
pieprzem i 
sokiem z cytryny. Mieszacie i.. w zasadzie można jeść :)Jeśli podobnie jak ja chcecie by 
tuńczyka było więcej i by smak 
ryby królował, dodajcie dwie puszki 
tuńczyka i jedną 
kukurydzy. Pozostałe składniki bez zmian. Taka porcja wystarczy dla czterech osób. Jeśli nie zjecie wszystkiego od razu, spokojnie 
poczeka w lodówce na drugi dzień.SMACZNEGO!
