ßßß
Cookit - przepis na Ryba z pieczarkami na pomidorowo
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Ryba z pieczarkami na pomidorowo
Składniki
Ryba
Pomidor
Przecier pomidorowy
Pieczarki
Cebula
Tymianek
Sól
Pieprz
Wykonanie
Porcja: 2 osobyCzas: 20 minutKalorie: 150 kcal na porcjeSkładniki:2 płaty
ryby
1 puszka
pomidorów
1/2 szklanki
przecieru pomidorowego
250g
pieczarek
1
cebula
tymianek
sól
,
pieprz
Przygotowanie:
Pieczarki
pokrojone w plasterki uduś na patelni, dodaj posiekaną
cebulę
. Duś pod przykryciem przez ok 5 minut.Dodaj
tymianek
a następnie
pomidory
i
przecier pomidorowy
Posyp
solą
i
pieprzem
.Sos przelej do naczynia żaroodpornego.
Rybę
natrzyj
solą
i
pieprzem
a następnie ułóż na sosie.Piecz przez ok 15 minut w temperaturze 200 stopni.
Źródło:
http://hipokuchnia.blogspot.com/2014/06/ryba-z-pieczarkami-na-pomidorowo.html
Przepisy powiązane
Pieczarki z cebulką
Pieczarki z cebulką
Pieczarki z cebulką
Pieczarki z cebulką
Pieczarki z cebulką
Składniki powiązane (0)