składniki :1kg piersi z indykapuszka ananasapuszka pomidorów30g żółtego sera3 ząbki czosnkucebulajajkomąkadelikat do mięssól, pieprzPiersi z kurczaka solimy i kroimy na dwie mniejsze. W środku robimy dziurę, jakby "kieszonkę". Do środka wkładamy farsz: starty żółty ser, pokrojony w drobną kostkę ananas, wymieszane z posiekaną natką pietruszki. Kieszonki obtaczamy w mące, a następnie w mące z jajkiem i delikatem. Smażymy na złoty kolor. Odkładamy na ręcznik papierowy. Przygotowujemy sos.Do garnka wrzucany pokrojoną cebulkę i czosnek. Dodajemy pomidory z puszki. Doprawiamy do smaku. Do naczynia żaroodpornego wlewamy sos i układamy usmażone steki z indyka. Wkładamy do piekarnika na 45min przy 180 stopniach.