ßßß Cookit - przepis na Biscotti z jagodami goji i słonecznikiem

Biscotti z jagodami goji i słonecznikiem

nazwa

Wykonanie

I po raz kolejny na blogu - BISCOTTI! Co zrobić, że tak je lubię?
Dziś prezentuje zupełnie inne połączenie, nie testowane wcześniej. Smaczna i całkiem zdrowa przekąska:)
Składniki:
1 duże jajko
90 g drobnego cukru
1 szklanka mąki pszennej
pół łyżeczki proszku do pieczenia
70g słonecznika
Wszystkie składniki oprócz słonecznika i jagód wymieszać. Dodać bakalie . Uformować podłużny wałek o długości szerokości około 5cm, lekko spłaszczyć. Ułożyć na blaszce, oprószyć mąką. Piec w temp. 175st. C około 25min. Po wystygnięciu pokroić na ukos na kromki o grubości około 1cm. Ułożyć na blaszce i zapiekać w temp 180st. C przez około 7min, przewrócić na drugą stronę i piec jeszcze 5-7min.
Smacznego:)
Źródło:http://kuchniazjadalnia.blogspot.com/2013/10/biscotti-z-jagodami-goji-i-sonecznikiem.html