ßßß
 
            
         350 g piersi z kurczaka1/2 woreczka ryżuworeczek kaszy gryczanejcebulaczosnek4 łyżki sosu sojowegopieprzsólRyż i kaszę ugotować. Posiekaną cebulę podsmażyć na oleju. Piersi zmielić w malakserze, dodać cebulę, pokrojony czosnek, sos sojowy, pieprz, sól. Zmiksować. Przełożyć do miski, połączyć z przestudzonym ryżem i kaszą. Formować okrągłe kotleciki i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
350 g piersi z kurczaka1/2 woreczka ryżuworeczek kaszy gryczanejcebulaczosnek4 łyżki sosu sojowegopieprzsólRyż i kaszę ugotować. Posiekaną cebulę podsmażyć na oleju. Piersi zmielić w malakserze, dodać cebulę, pokrojony czosnek, sos sojowy, pieprz, sól. Zmiksować. Przełożyć do miski, połączyć z przestudzonym ryżem i kaszą. Formować okrągłe kotleciki i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
