Wykonanie
- 1
pomidora- 2 garście
sezamu-
oliwę do smażenia (2 łyżki)-
sos sojowy (1 łyżka w zupełności wystarczy)a teraz wszelkie dodatki:-
rzodkiewki- surowe
pieczarki-
marchewka utarta-
papryczki chilli i inne rzeczy, które lubicie
Mięso kroimy na plastry grubość 1.5 cm i kroimy w kostkę.
Pomidora myjemy, usuwamy zdrewniałe części i kroimy w kostkę.Wrzucamy wszystko do miskiNa patelni podgrzewamy olej/oliwę gdy będzie gorąca wrzucamy
sezam (uwaga może pryskać tłuszcz).Mieszamy żeby całość się lekko przybrązowiła i odrazu wyłączamy kuchenkę.Dodajemy łyżkę
sosu sojowego.Wszystko mieszamy.Dodajemy podsmażony
sezam do sałatki.Mieszamy i gotowe.Zrobiłam tą
sałatkę już wczoraj, ale zjedliśmy ją całą, taka była smaczna!

<