Wykonanie
potrzebujemy:- opakowanie spaetzli- 30g
masła- 2 łyżki
mąki- szklanka
mleka- ząbek
czosnku-
ser żółty-
sól,
pieprz,
gałka muszkatołowaBeszamelW garnku rozpuscić
masło, dodać
mąkę i zrobić zasmażkę.Powoli dodawać
mleko, ząbek
czosnku i gotować na małym ogniu.Przyprawić
solą,
pieprzem i
gałką muszkatołową do smaku.Spaetzle ugotować wg wskazań na opakowaniu.Wymieszać z sosem, przełożyć wszystko do naczynia żaroodpornego.Posypać
serem.Zapiekać w 150 stopniach z termoobiegiem ok 20 minut.Życzę Wam smacznego!
Baked spätzle
Ingredients:- Packaging spaetzli- 30g butter- 2 tablespoons
flour- A glass of milk- Clove of garlic- Salt, pepper, nutmegBéchamel SauceIn a saucepan melt the butter, add the
flour and
make a roux.Slowly add milk, garlic clove and cook on low heat.Season with salt, pepper and nutmeg to taste.Spaetzle cook according to the indications on the packaging.Stir in the sauce, put everything into a casserole dish.Sprinkle with cheese.Bake at 150 degrees with the convection around 20 minutes.