Wykonanie
Eksplozja smaku!

składniki:- 500g
brukselki, obranej i przekrojonej wzdłuż- 1
jabłko (albo więcej)-
sok pomarańczowy-
miód-
musztardaopcjonalnie:
orzechy włoskie,
suszona żurawinaPrzygotować sos: zmieszać
miód,
musztardę i
sok pomarańczowy.Rozgrzać piekarnik. Na blasze ułożyć
brukselkę,
jabłka.Całość skropić
oliwą i przyprawić
solą,
pieprzem.Piec 25 - 30minut w 180 - 200 stopniach.Gdy będą miękkie, całość przełożyć na duży półmisek.Warzywa polać sosem i posypac orzechami/
żurawiną.Życzę Wam smacznego!

Brussel sprouts salad with applesIngredients:- 500g brussels sprouts, peeled and cut lenghtwise- 1 apple (or
more)- orange juice- honey-
mustardoptional: walnuts, dried cranberriesPrepare the sauce: Mix the honey,
mustard and orange juice.Preheat the oven. On a baking sheet lay brussel sprouts, apples.Drizzle with
olive oil and season with salt and pepper.Bake 25 - 30minutes at 180 - 200 degrees.When they are soft, the whole translate into a large dish. Prepare the sauce: Mix the honey,
mustard and orange juice.
Pour the sauce over vegetables and sprinkle with walnuts/cranberries.Bon apetit!

