Tym razem kasza jaglana zwana “królową kasz” w wersji wytrawnej.Jem zdrowo: Jaglanka z kozim serem i pieczonym burakiemSkładniki4 łyżki kaszy jaglanej1 średni pieczony burak1 średni kawałek sera koziegoulubione ziołaolej z pestek dyniSposób przygotowaniaKrok 1Kaszę gotujemy wg wskazówek na opakowaniu. Wcześniej upieczonego buraka kroimy w plasterki kostkę. Ser kozi kroimy w kostkę. Wszystko układamy piętrowo, posypujemy ulubionymi ziołami i polewamy olejem z pestek dyni.Zapraszamy do zapoznania się z Poradnikiem dietetyka - Pauliny Styś na stronieCo jeść – Dieta skutecznaVN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyCoś dla niemowlaka: Jaglany budyńJem zdrowo: Kotleciki z kaszy jaglanejJem zdrowo: Pieczone kotlety z kaszy jaglanejPieczone buraczki z kozim seremKasza jaglana ze śliwką