ßßß
Cookit - przepis na Łosoś z piekarnika z pieczarkami
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Łosoś z piekarnika z pieczarkami
Składniki
Łosoś
Sól
Pieprz
Cytryna
Pieczarki
Jajko
Bułka tarta
Olej
Wykonanie
porcje
łososia
sól
pieprz
cytryna
0,5 kg drobych
pieczarek
2
jajka
bułka tarta
olej
Łososia
posolić, popieprzyć i skropić
sokiem z cytryny
ułożyć na posmarowanej
olejem
brytwannie. Piec ok 30-40 min w temp 180 st
Pieczarki
opłukać panierować w
jajku
i
tartej bułce
smażyć na złoty kolor.. Upieczonego
łososia
ułożyć na półmisku, z
boku
wsypać usmażone
pieczarki
i udekorować dowolnieOpublikowany w"Kropka"
Źródło:
http://gotowanie-jest-latwe.blogspot.com/2010/07/osos-z-piekarnika-z-pieczarkami.html
Przepisy powiązane
Panierowane pieczarki, danie w 5 minut
Panierowane, smażone pieczarki
Szaszłyki z łososiem
Krokiety z farszem z pieczarek i pasztetu
smażona limanda
Składniki powiązane (0)