Wykonanie
Dzisiaj przepis na pyszne
ciasteczka orzechowe, które zrobiłam, ponieważ miałam ochotę na coś słodkiego i domowego, dzień wcześniej zrobiłam pyszne
masło orzechowe więc dzisiaj dodałam tylko
jajko, wiórki i
miód, wymieszałam, ułożyłam na blaszce i po chwili piękny
orzechowo kokosowy zapach roznosił się w kuchni do tego pyszny
dżem czereśniowy chia:) czego chcieć więcej :)

Składniki :- 1 szklanka
masła orzechowego bez
cukru ( ja użyłam
masła domowej roboty)- 1
jajko- 5 łyżek
wiórków kokosowych- 1-2 łyżki
mioduPrzygotowanie :Wymieszać składniki, najlepiej ręcznie, ciasto jest dość klejące, uformować kulki wielkości
orzecha włoskiego (mogą być nierówne) i wyłożyć na blaszkę z papierem do pieczenia, spłaszczyć kulki widelcem i piec 8-10 minut w temperaturze 180 stopni.
