Wykonanie
Dzisiaj będzie krótko, ale jak najbardziej na temat. W weekend, który (niestety) już za nami, łapałam opaleniznę na krakowskich Bagrach. Te dwa jakże leniwe dni uświadomiły mi co tak naprawdę jest najważniejszym elementem każdego wypadu nad
wodę – jedzenie! Niestety to, co proponują nam plażowe budki nijak ma się do krzykliwych szyldów, które obiecują niezapomniane smaki. Sami pożałowaliśmy pójścia na skróty i dlatego dzisiaj pokażę Wam pierwszą propozycję na pyszny lunchbox. Szybko, tanio, a przede wszystkim smacznie i zdrowo
Składniki:
Makaron ryżowy z
sosem sojowymBukiet warzyw
KiwiJabłkoWinogronaPrzygotowanie:W tym wypadku wystarczy zblanszować warzywa, a
owoce pokroić wedle uznania. Pamiętajmy o tym, żeby
makaron zanurzyć na kilka minut we wrzątku i skropić
sosem sojowym.Proste i smaczne, bo takie powinny być letnie przekąski