Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Rosół pyrkany
Kurczak wędzony wg. Dziadka »Zupa z kociołka

Kociołek do gotowania na ognisku to super sprzęt. Potrawy gotowane na ognisku są przednie.Można w nim robić różności. To co zrobiliśmy to był mix różnych
mięs.-
karkówka,-
boczek,-
indyk- warzywa-
przyprawy wg. uznania- dużo
papryki słodkiej i ostrejPotrawka była ostra i gorąca.Na początku do zagotowania by ła przykryta pokrywką, a
potem ok 1h gotowała się bez przykrycia.



Smak super. Dzieci i koledzy naszych dzieci pałaszowały i o dokładkę nawet poprosiły, a na kolację jeszcze po talerzyku zjadły.Fajnie jest, że nawet gdy pozostawimy kociołek nad wygasłym ogniskiem to potrawa cały czas jest ciepła przez kilka godzin. i można do niego wracać,
póki się nie skończy.Smacznegoczwartek, 11 lipca 2013, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter