« Duszone ziemniaki z krewetkamiSzarlotka z bitą śmietaną »Szybka zdrowa zapiekanka o delikatnym smaku.SKŁADNIKI1 kg. pomidorów37 dag mozzarelli3 łyżki oliwy z oliwek1 szczypta ostrej papryki2 łyżki pestobazylia do dekoracjisól , pieprzWYKONANIEPomidory umyć i pokroić w plastry, mozzarellę również pokroić w plastry. Ułożyć naprzemian w żaroodpornym półmisku wysmarowanym masłem. Posypać solą, pieprzem cayenne, polać oliwą. Wstawić do pieczenia na ok 20 min w 200 st.C. Przed podeniem posmarować delikatnie pesto i posypać bazylią.SMACZNEGOśroda, 08 stycznia 2014, pozytywna45poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »SMACZNEGOReklama w internecieTrackBackKomentarze