ßßß
Raspberry chia puddingAutor: Miss BerryCzas Przygotowania: 5 minutCzas Gotowania:W sumie: 5 minutPorcje: 2Składniki1 cup (120 g) raspberries (frozen or fresh)80 ml of water1 teaspoon stevia extract1 tablespoon agave syrup1 teaspoon lemon juice40 g chia seedsPrzygotowanieMix in the food processor raspberries, stevia extract, agave syrup and lemon juice until smooth.Check the taste, it should be very sweet, even too sweet, after night taste will be less intense.Stir in chia seeds, pour the mixture into two little jars and put them to the fridge for a night. Enjoy!Wartości odżywczeServing size: 128 g (serving) Kalorie: 140 kcal Tłuszcze: 6,5 g Węglowodany: 21,7 g Błonnik: 11,8 g Białko: 4 g3 . 2.2925
Zapisz się do Newslettera aby otrzymywać powiadomienia o nowych przepisach i artykułach.Zobacz takżeKiwi, spinach and chia seed smoothieMini tarts with raspberries, almonds and mascarpone creamCoconut omelette with banana and blueberriesCzekoladowy Budyń z Nasion Chia