ßßß Cookit - przepis na owoce pod otrębową kruszonką

owoce pod otrębową kruszonką

nazwa

Wykonanie

Ten deser powstał spontanicznie z garści truskawek i jednej gałązki rabarbaru nawet nie pamiętam dokładnej ilości składników, ale była pychota.
Składniki
1 jabłko
1 gałązka rabarbaru
garść truskawek
cynamon
łyżeczka brązowego cukru na kruszonkę
2 łyzki masła
2 łyżki otrębów pszennych
1 łyżeczka cukru brązowego
2 łyżeczki migdałów w słupkach
Wykonanie
Owoce umyć, pokroić na mniejsze kawałki, dodać cukier i wymieszć, rozłożyć do kilku mniejszych miseczek. Składniki kruszonki wymieszać posypać nią owoce. Zapiekać ok 15 minut w 180 stopniach. Smacznego!
Źródło:http://gotowanieodchudzanie.blox.pl/2013/06/owoce-pod-otrebowa-kruszonka.html