Wykonanie
przyprawa Kotlet Panier Prymat1 duża podwójna
pierś kurczakaolejPierś kurczaka pokroić na mniejsze kawałki. Rozbić, zwilżyć
wodą i obtoczyć w panierce, mocno dociskając
mięso. Smażyć na gorącym
oleju.
Kotlet panier do
mięs dzięki starannie dobranym składnikom panierka nadaje niepowtarzalny smak, aromat i wygląd przygotowywanym daniom. Zapobiega nadmiernemu wchłanianiu tłuszczu podczas smażenia, zachowując przy tym naturalną soczystość
mięsa. Ma zastosowanie do panierowania wszelkich rodzajów
mięs. Opakowanie 90g.Opinia :
Przyprawa przyda się nam gdy nie chcemy tracić czas na obtaczanie kotleta w
mąkę,
jajko i
bułkę. Wystarczy tylko zwilżyć
mięso. Panierka dobrze się trzyma, nie odpada (może pojedyncze grudki). Nie jest za słona. Ciekawe rozwiązanie, można spróbować, zamiast tradycyjnej panierki.