Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Muffiiny pizzerinyPyszna
Karkówka z Grilla »
Schab z
pieczarkami w
sosie Chińskimschab 6 plastrów
jajka 2 sztuki
bułka tarta 200 gram
przyprawa do mięsapieczarki 500 gram
szczypiorek pęczeksos THAI REDbulionetka drobiowa
Schab umyłam rozbiłam posypałam
przyprawą do mięsa.Rozbiłam
jajka zamoczyłam w nich
schabowe a
potem w
bułce tartej i na patelnie smażymy .
Pieczarki myjemy kroimy w plastry i dusimy na patelni w bulionetce drobiowej , dodajemy pokrojony
szczypiorek nadal dusimy. Dodajemy sos THAI RED i jeszcze z 10 minut dusimy i mamy gotowy sosik :) Polewamy
schab można podać z
ryżem i
ziemniakami albo same jeść .



poniedziałek, 14 maja 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter