Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Racuchy -racuszki
Oliwki,
kapary i pekinka »Moja córcia dzisiaj wymyśliła na poczekaniu że chce zjeść coś co nigdy nie jadła wiec wymyśliłam coś jadalnego i smacznegoSKŁADNIKI:
Pieczarki 500 gram
ciasto francuskie 1 sztuka
ser 300 gram
papryka czerwona 100 gramczubryca zielona szczyptakostka grzybowa 1 sztuka
suszone pomidory z
kaparami i
czarnymi oliwkami 70 gramPoszłam na łatwiznę dzisiaj nie chciało mi się robić obiadu więc zrobiłam na szybkiego roladę :)1
Ciasto francuskie rozwijamy2-
Pieczarki smażymy dodajemy czubryce zieloną szczyptę do smaku i kostkę
grzybową dusimy i smażymy3-
Pieczarki odsączamy z tłuszczu i wykładamy na
ciasto francuskie4-
Ser kroimy w paski a
potem na
polowe i posypujemy
pieczarki5 -
Paprykę czerwona myjemy kroimy w paseczki i kładziemy na nasz farsz
suszone pomidory z
kaparami i
czarnymi oliwkami kładziemy na koniec6- Zawijamy roladę na kocach przygniatamy widelcem aby nam się nie rozkleiła7- Do pieca pieczemy w 250 stopniach do upieczenia przedtem nakłuwamy roladę widelcem ja piekłam 20 minut i gotowe.
środa, 01 lutego 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter