Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Kieszonki
schabowe z
serem i ...Zapiekane
pieczarki z pieca »Teraz się pobawimy nic trudnego ale jaka radocha dla dzieci które pieką z nami i są takie dumne z siebie. Wiadomo dziecku poświęcamy czas ale maluchowi dłuży się kiedy za długo musi coś robić .Więc właśnie taki sposób zachęca do zabawy w pieczenie dziecko się przyzwyczaja i
bawi przy tym .1 opakowanie
ciasta francuskiego te większe 375 grampaczka
śliwek suszonychblaszka do pieczeniasprawne dłonie
Ciasto francuskie rozwinęłam. Wzięłam ostry nózi jednakowo pocięłam kwadraty . Na każdy kwadrat kładłam po jednej wiekszej suszonej śliwce. Kwadrat ciasta równo układałam
rogami do środka zakrywając
suszona śliwkę. Piekłam w nagrzanym piekarniku 15 minut w 180 stopniach
.wtorek, 26 marca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter