Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Brazylijskie bułeczki z ...
Faworki 2015 »Otworzyłam lodówkę i przeszukałam co w niej mam . Wpadło mi w oko no prosze mała puszka , a w niej
tuńczyk.Już wiedziałam co zrobię.Składniki
jaja 5 sztpuszka
kukurydzy1 woreczek
ryżu parboiled
pomidory suszone w zalewie 10 szt
tuńczyk tongol ( kawałki po śródziemnomorsku ) 165 g
majonez Omega -3 Kielecki 6 łyżek
sól i
pieprz biały mielony do smakuUgotowałam
jaja, ostudziłam obrałam ze skorupki i pokroiłam drobno.
Ryż ugotowałam i odcedziłam.
Kukurydze wrzuciłam na sitko by odciekła.
Pomidory wyjęłam z zalewy i pokroiłam drobno .Teraz składniki przełożyłam do miski , na końcu dodałam
tuńczyka .Dodałam
pieprz sól i
majonezPrzełożyłam
sałatkę w małe miseczki dekorując dodatkowo kawałeczkiem
pomidorka z zalewy i tak podawałam.



poniedziałek, 12 stycznia 2015, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter