Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Wyniki konkursu
Ryby są dla ...Zebra z dodatkiem
mąki ... »Słyszeliście kiedyś by
chleb był pieczony bez
mąki ??? Ja nie słyszałam do czasu ,gdy pewnego dnia zawitała do mnie paczuszka z Scandic Food . Otwieram paczkę, a tam no prosze Mieszanka do przygotowania
chleba pełnoziarnistego bez
mąki.Pierwsze to zaskoczenie , niedowierzanie a na końcu radość z produktu.
Najważniejsze w tej mieszance to to , że dodajemy tylko
jaja ,
oliwę i
sól i to koniec składników. Wystarczy wymieszać i przełożyć mieszankę do formy 12 x 22 Chlebek Piekłam godzinkę w 160 stopniach :) Wyszedł Piękny.
Same ziarna, a co najważniejsze możemy upiec z mieszanki lub samemu zrobić z różnych ziaren . Zjadłam na śniadanie dwie kromeczki i starczyło . Syty ten chlebek i smaczny.
Polecam taką kromkę zjeść na śniadanie z
dżemem malinowym lub
cytrynowym . Pasuje idealnie . Ta harmonia i smak . Po prostu pyszne .
czwartek, 07 maja 2015, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter