ßßß

1 awokado - pokroić w drobną kostkę1 mango - pokroić w kostkę1 mała czerwona cebula - drobniutko posiekać1 łyżka świeżo posiekanej kolendrysok z 1 limonkisól morskaświeżo mielony pieprzWszystkie składniki przełożyć do miseczki, zalać sokiem z limonki.Doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do słoiczka, zakręcić i schłodzić.Prawda, że nic trudnego?! A jakie pyszne!
Tak przygotowany relish będzie doskonałym dodatkiemdo dań z drobiu lub ryb.
Choć i na grzaneczkach posmarowanych jogurtemsmakował równie wybornie.
Smacznego!Relish z awokado i mango2013-08-20T09:22:00+01:00Violetta Pawokado|kolendra|kuchnia niskotłuszczowa|kuchnia wegetariańska|mango|relish|sałatki|śniadanie|