Wykonanie
1
awokado - pokroić w drobną kostkę1
mango - pokroić w kostkę1 mała
czerwona cebula - drobniutko posiekać1 łyżka świeżo posiekanej
kolendrysok z 1
limonkisól morskaświeżo mielony
pieprzWszystkie składniki przełożyć do miseczki, zalać
sokiem z limonki.Doprawić
solą i
pieprzem. Przełożyć do słoiczka, zakręcić i schłodzić.Prawda, że nic trudnego?! A jakie pyszne!
Tak przygotowany relish będzie doskonałym dodatkiemdo dań z drobiu lub ryb.
Choć i na grzaneczkach posmarowanych
jogurtemsmakował równie wybornie.
Smacznego!Relish z
awokado i
mango2013-08-20T09:22:00+01:00Violetta P
awokado|
kolendra|kuchnia niskotłuszczowa|kuchnia wegetariańska|
mango|relish|sałatki|śniadanie|