ßßß
Cookit - przepis na Bagietka z tuńczykiem i gruszką w imbirze
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Bagietka z tuńczykiem i gruszką w imbirze
Składniki
Bagietka
Tuńczyk
Gruszka
Imbir
Oliwa extra vergine
Masło
Oliwa z oliwek
Bazylia
Orzech włoski
Wykonanie
01 5admin5 / 5 stars
Wpis na bloguSpodobał Ci się ten przepis i zdjęcia? Udostępnij go i przypnij!Oceń przepis aby doradzić innym!Średnia: 5(1 głos )5
Bagietka
z
tuńczykiem
i
gruszką
w
imbirze
Składnikikawałek
bagietki
oliwa extra vergine
lub
masło
tuńczyk
w
oliwie
1
gruszka
gotowana w
syropie
imbirowym
(z tego przepisu)
bazylia
orzechy włoskie
Przygotowanie
Bagietkę
można opiec w tosterze, skropić
oliwą
lub posmarować
masłem
. Ułożyć kawałki
tuńczyka
,
gruszki
, listki
bazylii
. Posypać
orzechami włoskimi
lekko zrumienionymi na suchej patelni.
Źródło:
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/kanapki/kanapka_z_tunczykiem_gruszka/przepis.html
Przepisy powiązane
Bruschetta z gruszką, gorgonzolą i orzechami włoskimi
Fuzja smaków, czyli mini kanapeczki z serkiem brie, gruszką, orzechami, skropione czekoladą
Pieczona troć z pesto bazyliowo-gruszkowym!
Grzanki z gorgonzolą i gruszką
Grzanki z gruszką i serem pleśniowym
Składniki powiązane (0)