Wykonanie
            Jakiś czas temu spotkała mnie prawdziwa niespodzianka ponieważ zostałam zaproszona przez Irenę i Andrzeja do wspólnego gotowania. Jest mi podwójnie miło bo to dzięki ich Kuchni odkrywam przeróżne ciekawe smaki a dzięki akcjom, które zorganizowali w tym i w ubiegłym roku mam również okazję poznawać smaki innych 
krajów. Udział w tych akcjach mobilizuje mnie do wertowania przepisów z różnych stron świata a także wzbogaca życie kulinarne moje i moich domowników a czasami i gości.Pasta, którą przygotowałam razem z Grumkami jest świetna przynajmniej z 
trzech powodów. Przede wszystkim jest smaczna, można do niej wykorzystać 
mięso pzozostałe z zupy no i jest fantastyczną alternatywą dla nudnej 
wędliny. U mnie zniknęła bardzo szybko więc muszę ją powtórzyć.Bardzo dziękuję Grumkom za zaproszenie do wspólnego gotowania i już nie 
mogę doczekać się następnego spotkania w kuchni:)

Składniki:1 szklanka ugotowanego i zmielonego 
kurczaka1 mały słoiczek papryczek piemento1 łyżka słodkiego relishu12 dag 
serka kremowego2 
jajka ugotowane na twardopół szklanki 
majonezu.Dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Podawać z 
chlebem.Smacznego:)