Wykonanie
Jakiś czas temu spotkała mnie prawdziwa niespodzianka ponieważ zostałam zaproszona przez Irenę i Andrzeja do wspólnego gotowania. Jest mi podwójnie miło bo to dzięki ich Kuchni odkrywam przeróżne ciekawe smaki a dzięki akcjom, które zorganizowali w tym i w ubiegłym roku mam również okazję poznawać smaki innych
krajów. Udział w tych akcjach mobilizuje mnie do wertowania przepisów z różnych stron świata a także wzbogaca życie kulinarne moje i moich domowników a czasami i gości.Pasta, którą przygotowałam razem z Grumkami jest świetna przynajmniej z
trzech powodów. Przede wszystkim jest smaczna, można do niej wykorzystać
mięso pzozostałe z zupy no i jest fantastyczną alternatywą dla nudnej
wędliny. U mnie zniknęła bardzo szybko więc muszę ją powtórzyć.Bardzo dziękuję Grumkom za zaproszenie do wspólnego gotowania i już nie
mogę doczekać się następnego spotkania w kuchni:)
Składniki:1 szklanka ugotowanego i zmielonego
kurczaka1 mały słoiczek papryczek piemento1 łyżka słodkiego relishu12 dag
serka kremowego2
jajka ugotowane na twardopół szklanki
majonezu.Dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Podawać z
chlebem.Smacznego:)