Wykonanie
            Ferie powoli zbliżają się ku końcowi więc dzisiaj pozwoliłam sobie na luksus picia 
kawy w troszkę bardziej pracochłonnej i ulepszonej wersji niż w tygodniu pracującym, kiedy to nie miałabym czasu na takie przygotowanie. 
Kawa jest bardzo dobra, mocno czekoladowa z nutą 
imbiru i 
pomarańczy. Właściwie nie wiem czy jest to jeszcze 
kawa, może bardziej 
napój ale przepis znalazłam na stronie producenta 
kawy więc myślę, że żaden miłośnik mocnej, czarnej, prawdziwej 
kawy, nie będzie miał mi tego za złe:)

Składniki na 2 porcje:150 ml tabliczki 
gorzkiej czekolady150 ml 
mlekastarta skórka z połowy 
pomarańczypół płaskiej łyżeczki startego 
imbiru2 
espressoWrzucić 
czekoladę do rondelka, wlać 
mleko, dodać skórkę z 
pomarańczy i 
imbir. Wszystko podgrzać aż do rozpuszczenia się 
czekolady - następnie wlać gorącą 
kawę. Na koniec wszystko przecedzić przez sito i wlać do filiżanki.Smacznego:)