Wykonanie
« Powrót  Opis:Jeszcze nie próbowałam jej zrobić , ale się postaram i dam zdjęcie jak to ma wyglądać .Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 2 sztuk
mięso mielone 0,20 dekagramów
pieczarki 0,20 dekagramów
makaron lazania 4 sztuk
ananas 1 sztukWykonanie:Do naczynia żaroodpornego połozyć pierwszą warstwę
makaron .W pierwszej kolejności smażymy
cebulkę i kroimy ją na pierścienie dodajemy do już usmażonego
mięsa mielonego .Na drugiej patelni smażymy
pieczarki tak by puściły swój sok .I gdy już się wszystko usmaży warstwami kładziemy na zmianę i robimy tak by
ananas był jak przekroimy na środku każdej częsci lazani.Smacznego !!Uwagi:Najlepiej smakuje od razu podana .Wszystkie produkty są podane w ilościach zróżnicoawnych .Autor: BlankaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MakaronemZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: