ßßß Cookit - przepis na Lazania z ananasem

Lazania z ananasem

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Jeszcze nie próbowałam jej zrobić , ale się postaram i dam zdjęcie jak to ma wyglądać .
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 12
(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 1
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
cebula 2 sztuk
mięso mielone 0,20 dekagramów
pieczarki 0,20 dekagramów
makaron lazania 4 sztuk
ananas 1 sztuk
Wykonanie:
Do naczynia żaroodpornego połozyć pierwszą warstwę makaron .W pierwszej kolejności smażymy cebulkę i kroimy ją na pierścienie dodajemy do już usmażonego mięsa mielonego .
Na drugiej patelni smażymy pieczarki tak by puściły swój sok .I gdy już się wszystko usmaży warstwami kładziemy na zmianę i robimy tak by ananas był jak przekroimy na środku każdej częsci lazani.
Smacznego !!
Uwagi:
Najlepiej smakuje od razu podana .
Wszystkie produkty są podane w ilościach zróżnicoawnych .
Autor: Blanka
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Włoska
Potrawy z Makaronem
Zapiekanki i Pizze
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/9189/Lazania-z-ananasem