ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegorabarbar 3 sztukjabłka 2 sztukcukier według uznaniacytryna 1 sztukcukier waniliowy 1 porcjaWykonanie:Rabarbar myjemy i nie obierając kroimy na niewielkie kawałki. Jabłka myjemy, kroimy na ćwiartki razem ze skórką. Cytrynę polewamy wrzątkiem, obieramy ze skóry i samą skórę wrzucamy do owoców. Zalewamy ok 3ema litrami wody, dodajemy cukier i cukier waniliowy. Gotujemy aż owoce się rozpadną, cedzimy i wyrzucamy(lub zjadamy)rozgotowane owoce.Smacznego!Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: