ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czegocytryna 1 sztukpomarańcza 2 sztukkawa 1,5 litrówrum 45 mililitrówcukier 85 gramówWykonanie:Plasterki cytryny i pomarańczy włożyć do rondla. Wlać kawę i postawić na ogniu. Kiedy będzie bliska wrzenia, dodać rum i cukier, dobrze zamieszać, a gdy cukier się rozpuści, natychmiast zdjąć z ognia. Jeszcze bardzo gorącą kawę przelać do żaroodpornych filiżanek, przybrać plasterkami świeżej cytryny.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeKawyKoktajleKuchnia HiszpańskaKuchnia JamajkiKuchnia PortorykańskaKomentarze:Autor: Scully16Data: 2009-04-16;D a jak rozgrzewa :DDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: