ßßß Cookit - przepis na Kiełbaski w kasztanach z grzybami

Kiełbaski w kasztanach z grzybami

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
kasztany jadalne 567 gramów
kiełbasa 8 sztuk
pieczarka 16 sztuk
masło według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
gałka muszkatołowa według uznania
wino białe półsłodkie 1 szklanek
koper 1 sztuk
Wykonanie:
Udusić pieczarki. Gotować kiełbaski z koprem przez 20 min. Odsączyć. Do garnka wrzucić ugotowane kiełbaski, pieczarki, i kasztany. Dodać szklankę białego wina , gałkę muszkatołową, sól, pieprz. Gotować 20 min.
Uwagi:
Koper :jedna gałązka.
Kuchnia Francuska
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3250/Kielbaski-w-kasztanach-z-grzybami