« Powrót  Opis:Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegokasztany jadalne 567 gramówkiełbasa 8 sztukpieczarka 16 sztukmasło według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniagałka muszkatołowa według uznaniawino białe półsłodkie 1 szklanekkoper 1 sztukWykonanie:Udusić pieczarki. Gotować kiełbaski z koprem przez 20 min. Odsączyć. Do garnka wrzucić ugotowane kiełbaski, pieczarki, i kasztany. Dodać szklankę białego wina , gałkę muszkatołową, sól, pieprz. Gotować 20 min.Uwagi:Koper :jedna gałązka.Kuchnia FrancuskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: