Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoRóżnorodne hiszpańskie
oliwki z pestkami 60 sztukHiszpańska
oliwa z oliwek 2 litrów
czosnek 6 ząbki
rozmaryn 1 gałązkiOstra suszona czuszka 1 sztuk
skórka cytrynowa według uznaniaWykonanie:
Oliwki odlewamy z zalewy w której zostały zakonserwowane.
Oliwę z oliwek łączymy np. z plastrami
czosnku pokrojonego w plastry, z gałązkami
rozmarynu, ostrą suszoną czuszką,
skórką cytrynową. Takimi smakowymi
oliwami zalewamy
oliwki, odstawiamy i przechowujemy w lodówce.Autor: EspanolZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia HiszpańskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: