Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
rzodkiewki 1 ząbki
jogurt naturalny 300 gramów
czosnek 2 ząbki
sól według uznaniaWykonanie:Oczyścić
rzodkiewki i zostawić 10 najładniejszych listków. Oczyszczony, posiekany
czosnek rozetrzeć z
solą.
Rzodkiewki oraz listki drobno pokroić i wymieszać z
jogurtem oraz roztartym
czosnkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: